Made by / Frida Panoussis aka Frida Rit #GraphicRecorder #ProfessinonalDoodler #Mötesritare

Made by / Frida Panoussis aka Frida Rit #GraphicRecorder #ProfessinonalDoodler #Mötesritare

Vad har Steve Jobs och Mark Parker ifrån Nike gemensamt?

Båda använde sig av Graphic Recording som översätter visioner, innehåll, uttryck och idéer till bilder som tydligt visar vägen till framtida mål. 

Frida Panoussis visualiserar allt ifrån strategier, rapporter och processer med Graphic Recording. Genom att teckna fram en organisations vision och workshop skapar det en målbild som hjälper alla att se samma fakta och utmaningar.

Graphic Recording visar på tydliga samband mellan kreativitet och ökad produktivitet och resultat.

Infoflod-fridarit.PNG

Har du någon gång upplevt att det är svårt att skapa tydlighet och samsyn i ett möte, eller bara att få en bra sammanfattning från ett seminarium eller en presentation? Då kanske ni borde fundera på en graphic recorder. I avsnitt 47 av Workpodden pratar vi med Frida Panoussis. Hon berättar om vad hon gör, varför fler borde vara öppna för att prova ett nytt och effektivt sätt som graphic recording.

Film eller bilder med ert innehåll och era visioner för att användas internt eller externt. Det ni behöver kommunicera och förtydliga kan vi gestalta genom tecknandet. Performance och presentationstänk med Graphic Recording i videos kan vi förenkla och förklara "content" på ett slagkraftigt manér.

Comment