IMG_5231.JPG

Alla kommer vi till den punkten i livet då vi måste fundera över vad vi vill plugga, vad vi vill jobba med och vart vi vill bo. För vissa är det ett enkelt beslut som man kan ta på en gång, medan det kan ta otroligt lång tid för andra att fundera ut vad man egentligen vill. Men oavsett vad man kommer fram till så är det viktigt att det är något som man verkligen vill, det ska ju trots allt vara ens liv. Och det ska man ta vara på, för det kommer inte tillbaka.

Något som många drömmer om att göra är att flytta till Stockholm. För alla dem som har vuxit upp en bit utanför stan, eller helt enkelt i en stad som inte erbjuder så mycket, så innebär Stockholm såklart stora möjligheter. En del flyttar till huvudstaden för jobb, andra för att plugga och andra bara för att de helt enkelt saknar att bo i en huvudstad. Och få är det som ångrar att de flyttar dit! Därför är det alltså bara att våga chansa, och ge sig av!

Norskfödde Alexander Erwik ville som ung bli skådis, inte pga ett stort teaterintresse utan mer för att bli någon eller något. Drömmen om skådespeleri byttes ut mot en idé om att skriva. Men innan Alexander gjorde något yrkesval fick tristessen i Charlottenberg honom att flytta efter en kille till Stockholm.

Alexander kopplas av de flesta till Finest.se där han hjälpte till att starta upp kändis- och nöjesnyheterna 2006. Det Alexander är mest stolt över med Finest var att siten skapade så många nya stjärnor och gav möjligheten till dessa okända unga människor att uppfylla sina drömmer genom de många bloggarna som fanns under Finest tak.

Idag driver Alexander eventbyrån Erwik Communication. Under bolagets nio månaders existens har han och de två anställda redan lyckats leverera 29 events. I höst ska bolaget även driva person-PR för offentliga personer.

Vill du veta mer om Alexander Erwiks spännande bakgrund, nutid och framtid - lyssna in det senaste poddavsnittet med Workpodden!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller   klicka här!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller klicka här!

Comment