Låt oss presentera Nisha Besara, en kvinna som ni under flera år har kunnat hitta på Ledarnas lista över  "Framtidens Kvinnliga Ledare". 

Idag är hon VD för Unga Klara, en ideell förening med ett innovativt och fullt fokus på teaterverksamhet för barn och ungdomar.

2007 grundade Nisha nättidningen Dagens Arena och vann 2013 Svenska Publishing-Priset för "Årets massmediewebbplats". Men hennes wow-faktor slutar inte där, nej! Nisha har varit ledarskribent på Aftonbladet, politiskt sakkunnig på Regeringskansliet samt chefredaktör för SSU´s idépolitiska tidskrift Tvärdrag.

Endast ett år efter Nisha kom till världen ägde militärkuppen i Turkiet rum och då Nishas pappa politiskt kämpade för den assyriska/syrianska minoritetens rättigheter, så var familjen tvungna att lämna sitt hem och fly till Sverige. I juni 2015 skrev Nisha den uppmärksammade artikeln Mitt Hemland i Expressen Kultur.

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller   klicka här!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller klicka här!

2 Comments