Ett personligt brev skickar du med ditt CV när du söker ett jobb. Det personliga brevet är en lite närmare presentation av dig själv, vad du är bra på och varför du passar för jobbet du söker.

I det personliga brevet ska du berätta om vem du är, hur du är och vad du har för ambitioner inför framtiden och det jobb du söker. Det ska kort och gott presentera dig som person. Det är viktigt att du inte bara beskriver dig själv med en massa klyschor som positiv, social, stresstålig, utan också ger konkreta exempel på hur dessa egenskaper tar sig form hos dig. I det här avsnittet fick jag chansen att prata med karriärrådgivaren Barbara Westertaklax om just detta ämne.

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller   klicka här!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller klicka här!

Comment