Allt fler känner att de saknar anledning att gå till jobbet. En tendens som inleddes för ett par år sedan fortsätter nedåt. Minst motiverade är anställda under 30 år. Enligt undersökningen är det också yngre som tror att de kommer att vara frånvarande på grund av sjukdom under det närmaste året. Mest motiverade till sitt arbete är 55-plussarna, där över 60 procent anser sig vara motiverade. Men så sent som 2009 var närmare 80 procent i den gruppen motiverade i jobbet. Hur ska man då göra för att bli mer motiverad?

I det här avsnittet av Workpodden pratar jag just motivation med karriärrådgivaren Barbara Westertaklax

Barbara har en bakgrund som personalchef, utbildad socionom med vidareutbildning som samtalsterapeut inom Kognitiv Beteende Terapi (KBT) samt utbildning inom Neurolinguistic Programming (NLP) i kombination med en lång erfarenhet av rekrytering och bred generell kunskap i personalfrågor hon driver nu sin verksamhet Full Capacity som fokuserar på ett hållbart yrkesliv. karriarsforvirrad.se

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller   klicka här!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller klicka här!

Comment