I det här avsnittet fick jag chansen att inspireras av entreprenörssjälen Evelyn Suarez. 

Evelyns föräldrar flydde från Ecuador, men hennes egen uppväxt ägde rum i Ockelbo kommun. Redan som väldigt liten fick hon ta ansvar och uppfostra systern hennes, då mamman blev sjuk och pappan jobbade natt på Arlanda. Drivkraften fortsatte på förskolan där hon stal häftmassa, färgade och smaksatte för att sedan sälja vidare till de andra barnen. 14 år gammal ringde hon expressen och bad om jobb och blev inom någon månad toppsäljare i distriktet. Redan då var hennes mål att göra skillnad och ta över världen.

Idag driver Evelyn, tillsammans med partnern Josefine Lundblad, United Companies of Lavoro. Med kvalitet framför kvantitet sysslar de med ”business consulting” och det stora nätverket som nu byggts upp ger dem möjligheten att agera inom ett flertal områden. 

Listen and enjoy!!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller  klicka här!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller klicka här!

Comment