I det här avsnittet får vi höra Yamit berätta om hennes uppväxt i kista, resan till London, livet i Amsterdam och på Östermalm samt hennes karriärsval. Yamit har mycket kött på benen för att vara 29 år ung då hon redan hunnit arbeta inom finans, publishing, media, försäljning och idag inom IT och digitalisering av bank och försäkringsindustrin. Vill du ha lite heta tips från en Linkedin-mästare? Lyssna på det här avsnittet och lär dig Bee-swarma dina kunder precis som Yamit.

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller  klicka här!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller klicka här!

Välkommen till Workpodden! Här möter professionalism a-kasse-blues i en bouilbaisse av humor, allvar och iakttagelser av omvärlden. Vi vill i podden lyfta fram vanliga, normalstörda, okända men skönt drivna och intressanta svenskar som delar med sig av erfarenheter från arbetslivet. Enkelt, ärligt, härligt- Nu kör vi!

Comment