Hot och våld på arbetsplatsen, eller risken för att bli utsatt för hot och våld, förekommer inom de flesta branscher eller yrken och är ett allvarligt arbetsmiljöproblem. De som blir utsatta för våld i en nära relation i eller runt hemmet bär dessutom ofta med sig det till jobbet. 

Vad ska man tänka eller göra om ens kollega berättar att hen blir misshandlad, psykiskt eller fysiskt, på arbetsplatsen eller hemma? Eller om du själv blir misshandlad, vad kan du göra och var ska du vända dig?

I det här avsnittet får vi följa med Eveliina in i socialtjänsten där hon har klienter som är utsatta för våld i nära relationer. Sedan i höstas har hon föreläst tillsammans med en kollega i egen regi om samma ämne.

Viktigt ämne! Lyssna och lär!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller   klicka här!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller klicka här!

Comment