IMG_4101.JPG

I det här avsnittet fick jag chansen att prata med karriärrådgivaren Barbara Westertaklax.

Barbara har en bakgrund som personalchef, utbildad socionom med vidareutbildning som samtalsterapeut inom Kognitiv Beteende Terapi (KBT) samt utbildning inom Neurolinguistic Programming (NLP) i kombination med en lång erfarenhet av rekrytering och bred generell kunskap i personalfrågor hon driver nu sin verksamhet Full Capacity som fokuserar på ett hållbart yrkesliv. http://www.karriarsforvirrad.se/

Vi pratade bl.a. om konsten att kunna ha ett utvecklingssamtal med sig själv.

Tillbakablick

  • Vad har gått bra?
  • Vad har gått mindre bra?
  • Vad har du lärt dig?
  • Vad uppskattar du mest i ditt arbete?
  • Vilka hinder upplever du?

Framtiden

  • Utmaningar? Är det något du ser att du behöver kunna i framtiden för att ha det bra i din roll? Finns det områden där du inte har kunskap som kommer att krävas i framtiden – vänta inte, agera nu! Vänta inte på att bli utbytt eller om sprungen för att du inte tog dig tid att analysera.
  • Mål på ditt nuvarande uppdrag?
  • Har du några idéer som kan vara till nytta för din tjänst, profession, avdelning.
  • Egna långsiktiga planer? Vad vill du se i din framtid?
Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller  klicka här!

Eller lyssna direkt i Podcaster appen - Klicka på bilden eller klicka här!

Välkommen till Workpodden! Här möter professionalism a-kasse-blues i en bouilbaisse av humor, allvar och iakttagelser av omvärlden. Vi vill i podden lyfta fram vanliga, normalstörda, okända men skönt drivna och intressanta svenskar som delar med sig av erfarenheter från arbetslivet. Enkelt, ärligt, härligt- Enjoy!

Comment