När vi var små dagdrömde många av oss ofta och gärna om framtiden som vuxna. Vi skulle bli flygvärdinnor,  poliser, fotbollsproffs och rockstjärnor. Sedan växte vi upp... eller?

De flesta av oss jobbar idag med något annat än det vi drömde om som barn. Kanske var det en studiehandledare som puffade dig i en viss riktning. Kanske var det du själv som blev realistisk eller dina föräldrar som stakade ut vägen din i livet.  Antingen så drömmer vi helt enkelt om andra saker när vi blir äldre, eller så är det rätt så sorgligt att så många barndomsdrömmar inte gick i uppfyllelse.

Vad ville du bli när du var liten? Drömmer du fortfarande om något annat?

I det senaste avsnittet av workpodden så pratar jag med Pernilla Ericson som just nu gör det hon drömde om som barn. Hon har dessutom en väldigt intressant meritlista; Journalist på Okey, Veckorevyn & Aftonbladet (redaktör). TV4, Nyhetsmorgon och författare.

Enjoy!

OBS om du har en android kan du lyssna här eller via soundcloud.

 

Comment