Kanske väcker kommande julledigheten den där skavande känslan igen – att du är på helt fel plats om vardagarna. Men ska du våga byta karriär mitt i livet? Drömjobbet vill väl alla ha? Men hur många har det, efter lång tid på samma arbetsplats och i samma yrke? Du kanske helt enkelt har tröttnat och drömmer om en förändring. Eller så vet du precis vad du vill göra, men inte hur.

Jag säger att det är viktigt att vara konkret, annars är det lätt att bara se hindren och inte möjligheterna. Men om du inte provar din idé någon gång är risken stor att du ångrar dig i framtiden.

Workpodden träffade Hedy Aliyar som lämnade en framgångsrik säljkarriär kantad av droger och hela vägen in i kaklet attityden. För att satsa allt på det han är menad för - att skriva poesi. Han har nyligen startat en studiecirkel för barn, och senare ge ut sin diktsamling och sätta upp en föreställning. Men också fortsätta inta Sveriges poesiscener. 

Comment