Har du barn eller bara funderat över vad egentid igentligen är? Lyssna noga där du sitter, går eller står. Gör du något som kräver låg ansträngning? Då har du egentid.

Lyssna här på min spontanta reflektion gällande egentid.

 Ibland känns egentid som något trams vi har uppfunnit för att ha ytterligare ett ångestmoment i livet. Som om det inte räcker med Cicel the Lion, arbetslösheten, bostadsmarknaden, svärmor, räntan, miljön osv . Vi ska ha "egentid" också. 

Egentid är när jag steker pannkakor en torsdag kväll med The Joe Rogan Experience i lurarna . Egentid är när jag läser mina mail på jobbet. Egentid är när jag är på jobbet. Egentid är när vi äter middag tillsammans. 

Egentid kan vara ett längre toalett besök med iPhonen i ena handen

Fokusera på rätt saker i livet. Hitta stunderna av tystnad och skoj. De kan vara försvinnande korta men ändå underbara. 

Lycka till

Comment